Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Papsouwselaan 119 / Delft

In Delft is een kantoorpand waar meerdere bedrijven in zijn gevestigd. Het pand had een nieuwe identiteit nodig, waardoor het een aantrekkelijker pand zou worden voor zowel bezoekers als (toekomstige)huurders.

 

Profile Project werd ingezet om een ontwerp te maken voor de entree van het pand. Tevens om een duidelijke routing en een eigen identiteit aan het pand te geven. 

 

Het pand aan de Papsouwselaan 119 in Delft heet ook wel het Mercurius gebouw. Dit gaf ons inspiratie om Mercurius als lijdraad te gebruiken voor de inrichting. Mecurius is de god van het reizen. Zo bedachten wij voor elke etage een eigen continent als identiteit en herkenbaarheid. Zo ben je in Europa op de begane grond en in Azië op de tweede verdieping. Tevens is de entree niet alleen een fijn welkom, maar ook een ontmoetingsplek voor bezoekers en huurders. De wand,vloerafwerking en wegwijzing is door ons verzorgd.

 

Het resultaat mag er zijn en we zijn er erg trots op! 

 

terug naar overzicht