Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Lejeune / Den Haag

Wij hebben het nieuwe kantoor voor Lejeune aan de Laan van NOI gerealiseerd. De uitdaging was het terug laten komen van de kernwaarden van Lejeune in het ontwerp; verbinden, betrokkenheid en positivisme. 

We hebben dit gedaan door het gebruik van lichte materialen, frisse kleuren, planten en visuals op de wanden. Bezoekers worden ontvangen in een open ontvangstruimte met een huiselijke sfeer. De vergaderruimte is flexibel in te delen door het gebruik van verrijdbare klaptafels. 

Het hart van het kantoor is de lunchruimte. De lunchruimte verbindt de ontvangstruimte, de vergaderruimtes en de werkplekken met elkaar. Kenmerkend voor deze ruimte is het open en uitnodigende karakter door de lage pantry en de lange lunchtafel met hanglampen. De werkplekken hebben een moderne uitstraling. Hier hebben we gebruik gemaakt van planten op de kasten en kleurrijke visuals op de wanden. 

 

Het resultaat is een kantoor met een open, uitnodigend karakter en een positieve uitstraling. 

terug naar overzicht