Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Neptunes Offices / Zoetermeer

Voor het bedrijfsverzamelgebouw “Neptunes” hebben wij de renovatie van de entree verzorgd. Zowel de binnen- als de buitenkant van de entree hebben een upgrade gekregen. Onze missie was de entree een uitnodigende uitstraling geven en een eigen identiteit voor het gebouw creëren. 

Het verouderde entreeportaal is vervangen door moderne schuifdeuren van glas waardoor er meer transparantie ontstaat. Binnen leidt de mooie PVC visgraat vloer de bezoekers richting de liften en is er een ontvangstruimte gecreëerd. 

 

Om de visuele identiteit en herkenbaarheid te versterken is een logo voor het gebouw ontworpen. De gevel is voorzien van een luifel met daarop de naam van het pand en glasfolie met de kenmerkende blauwe driehoeken. Dit is verder doorgezet naar de bewegwijzering zowel buiten als binnen in het pand. 

 

Het resultaat is een moderne, uitnodigende entree waar bezoekers met trots ontvangen kunnen worden.

terug naar overzicht