Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

AHTC / Amsterdam

Vier organisaties zijn onlangs verhuisd naar het Amsterdam Health and Technology Center (AHTC). Wij hebben deze organisaties, PharmAccess, AHTI, IFHA en Joep Lange Institute, geholpen bij het ontwerp en de turnkey realisatie van hun nieuwe kantoor.

 

De wensen van de organisaties zijn vertaald naar een energieke, huiselijke werkomgeving waar samenwerking centraal staat. De werkplekken hebben een zakelijke en professionele uitstraling. In het middengebied bevinden zich diverse vergaderruimtes, informele overlegplekken en concentratiewerkplekken met elk hun eigen identiteit en karakter. De twee gebouwdelen zijn met elkaar verbonden door de levendige lunchruimte waar medewerkers van de verschillende organisaties elkaar ontmoeten; het hart van de verdieping. 

 

De totale verdieping bedraagt ongeveer 2500 m2 en is naar tevredenheid in gebruik genomen. Bekijk hiernaast de foto's van het resultaat.

 

Door de No nonsens en klantvriendelijke aanpak in het voortraject zijn onze wensen vertaald en is het door een gedegen proces en een accuraat, pragmatisch en efficiƫnte aansturing binnen 2 maanden gerealiseerd. Wij bevelen Profile Project van harte aan

Mechtild van den Hombergh - PharmAccess Groep

terug naar overzicht