Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Stantec / Arnhem

Wij hebben het nieuwe kantoor van Stantec, voorheen MWA, mogen ontwerpen en realiseren. Stantec is een ingenieurs- en adviesbureau in diverse vakgebieden waaronder milieu, veiligheid en infrastructuur. We hebben de kernwaarden van Stantec vertaald naar een interieurontwerp waarin transparantie, duurzaamheid en deskundigheid een belangrijke rol spelen. Enkele opvallende kenmerken van het interieur zijn de verrijdbare kasten met ingelogde mospanelen en de airtex doeken met een houtprint rondom de kern van het gebouw. 

We zijn erg trots op het resultaat!

Eind 2016 zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoor. Onze wensen vertaalde Profile Project naar een prachtig en creatief ontwerp met een praktische indeling. De projectmanager heeft ons zeer goed begeleid tijdens het gehele traject.

Wendy Knijnenburg

terug naar overzicht