Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

BOAG / Capelle aan den IJssel

Wij hebben het nieuwe kantoor van BOAG ontworpen en gerealiseerd. BOAG is een bouwadvies- en managementbureau en had als wens een nieuwe huisvesting waar transparantie, persoonlijk contact en het delen van kennis worden gestimuleerd. 

In het nieuwe kantoor worden diverse werkvormen gecombineerd. Zo zijn er open werkplekken, vergaderruimtes, stiltewerkplekken, een biblioteekruimte en informele overlegplekken. Centraal in het nieuwe kantoor bevindt zich het werkcafe waar mensen elkaar ontmoeten maar waar ook gewerkt kan worden. 

Voor de look & feel van het kantoor hebben we gekozen voor een zakelijke uitstraling met stoere accenten zoals roestverf en een industrieel plafond in de gangzones en het werkcafe. 

"De combinatie van creativiteit, behoud van beeldkwaliteit en het werken volgens een zeer strakke planning maakte Profile Project tot een goede partner waardoor wij met trots in onze nieuwe huisvesting zijn getrokken. BOAG heeft het proces samen met Profile Project transparant en met respect voor elkaars doelen ingestoken. En we zijn zeer blij met het eindresultaat", aldus Johan de Vries directeur BOAG.

 

 Bekijk ook het ontwerp hier.

 

 

 

 

 

 

De combinatie van creativiteit, behoud van beeldkwaliteit en het werken volgens een zeer strakke planning maakte Profile Project tot een goede partner waardoor wij met trots in onze nieuwe huisvesting zijn getrokken.

Johan de Vries

terug naar overzicht