Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Travel Counsellors / Den Haag

Wij hebben het nieuwe kantoor van Travel Counsellors ontworpen en ingericht. Travel Counsellors is verhuisd naar het gebouw Sijthoff City in Den Haag. Uitgangspunten voor het nieuwe kantoor waren meer openheid en samenwerking tussen de verschillende afdelingen. Daarnaast moest de persoonlijke en warme uitstraling die bij Travel Counsellors past terugkomen in het ontwerp. 

Profile Project heeft ons zeer vakkundig geholpen; vanaf de start van dit project tot aan het afhandelen van de laatste details. Hun inzicht en ideeën hebben ons geholpen om onze ideale werkplek te creëren.

Milka van Dam - Springer

terug naar overzicht