Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

APPM / Rotterdam

In samenwerking met Architectenbureau WillemsenU hebben wij het nieuwe kantoor van APPM ingericht. APPM werkt aan de inrichting, ontwikkeling en herstructurering van stedelijke en landelijke gebieden. De wens van APPM was een werkomgeving die past bij de missie van de organisatie: Nederland mooier maken. Er is daarom gekozen voor een prettige, informele sfeer met speelse elementen. De werkomgeving ondersteunt de vernieuwende en ondernemende manier van werken van APPM. Het resultaat is een kantoor waar zowel de medewerkers als bezoekers trots op kunnen zijn. 

Profile project heeft onder hoge tijdsdruk ons interieur gebouwd,en heeft APPM goed gefaciliteerd en meegedacht bij het maken van alle ontwerpkeuzes. Prettig samenwerken en een korte lijn met de projectleider. We zijn heel tevreden met ons nieuwe kantoor.

APPM Tjitske van Erp

terug naar overzicht