Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

ANP / WTC Den Haag

Het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) is verhuisd naar het WTC in Den Haag. Profile Project heeft het nieuwe kantoor van ANP ontworpen en gerealiseerd. Uitgangspunten voor het ontwerp waren een frisse, moderne en zakelijke uitstraling voor de werkplekken en de redactie. De lunchruimte die centraal in het gebouw is gelegen heeft een warme, industriële uitstraling. De lunchruimte verbindt de verschillende afdelingen met elkaar en is de plek waar men kan lunchen, elkaar ontmoeten of even ontspannen. In deze ruimte staan ook de geluidsstudio's waarin alle nieuwsberichten worden opgenomen. Op de redactievleugel wordt 24/7 gewerkt. Het plafond is daarom voorzien van een aantal wolkeneilanden om ook in de avonduren prettig te kunnen werken. 

"Na een selectieronde hebben we uiteindelijk 2 bureau's een design laten tekenen. Het design en de aanpak van Profile Project spraken ons daarbij het meeste aan, aldus Mark Westerhoff, CTO ANP

Bekijk hieronder de foto's van het eindresultaat.  

 

 

In een nauwe samenwerking en met voldoende eigen inbreng heeft Profile Project ons nieuwe kantoor snel, efficient en met veel stijl ingericht. Wij zijn erg tevreden over ons nieuwe kantoor en de aanpak en daadkracht van Profile Project.

Mark Westerhoff

terug naar overzicht