Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Refresco / Rotterdam

In verband met groei heeft Refresco ons gevraagd om de uitbreiding van het hoofdkantoor in Rotterdam te realiseren. Refresco is de grootste producent van frisdranken en vruchtensappen in Europa. De hoge kwaliteit en service die kenmerkend zijn voor Refresco moesten terugkomen in het ontwerp, gecombineerd met een frisse, zakelijke uitstraling. 

We hebben daarom gekozen voor een pvc vloer met een houtlook in de gangzone en ontvangstruimte. De systeemwanden met witte profielen zorgen voor een frisse, moderne uitstraling. Een echte eyecatcher in het ontwerp is de ronde maatwerkkast van ruim 18 meter die helemaal rondom de kern van het gebouw loopt. De kast is voorzien van een ingebouwde bank waar bezoekers kunnen plaats nemen en biedt tevens de mogelijkheid om verschillende producten tentoon te stellen aan zowel bezoekers als medewerkers. Diverse vakken zijn daarom voorzien van mospanelen en ingebouwde verlichting. 

Bekijk hieronder de foto's van het resultaat. 

 

 

 

terug naar overzicht