Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Vastestate / Rotterdam

Stoere materialen, veel licht en planten en gezellige zitjes om even te overleggen. Zo ziet het vernieuwde interieur van Haringvliet 100 in de Oudehaven van Rotterdam eruit. 


Het pand in het historische deel van Rotterdam werd gerenoveerd voor de eigenaar en de huurders op de 1e verdieping, Vastestate. In samenwerking met een interieurarchitecte hebben wij het volledige inbouwpakket gerealiseerd.

 

Allereerst werd de inrichting van de eerste verdieping – circa 350 m2 – geheel gesloopt en gestript. Vervolgens werden alle onderdelen van het ontwerp door Profile Project ingebouwd. Van stoffering, plafonds, verlichting en elektra tot stucwerk, schilderwerk, wanden, keuken en toilet. Ook leverde Profile Project het volledige werkplekmeubilair.  

terug naar overzicht