Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

PepsiCo /

 

Vanuit PepsiCo Nederland kwam de vraag om in het hoofdkantoor Utrecht de algemene ruimtes aan het atrium een nieuwe look en feel te geven. De ontvangst en receptie waren sterk verouderd en een nieuwe frisse uitstraling was gewenst. De oude entree was nogal krap en donker. Door het baliemeubel dat centraal in de hal stond te vervangen voor een nieuw meubel is de entreehal een veel lichtere en prettigere plek geworden. Profile Project heeft voor PepsiCo de complete conceptontwikkeling, de realisatie van de ontmoetingsgebieden op de diverse etages en de ontvangsthal verzorgd.

 

Het concept

Om de ontmoetingsgebieden op de diverse etages een nieuwe look en feel te geven die past bij het bedrijf is als uitgangspunt de wereldbol uit het logo van PepsiCo gebruikt. De pantry’s zijn gerealiseerd in de verschillende kleuren uit het logo. De pantrymeubels zelf zijn gelijkend, met een moderne uitstraling, uitgevoerd. In de maatwerkmeubels zijn diverse merkuitingen van PepsiCo verwerkt.

 

Samenwerking met PepsiCo

De afbeeldingen op de achterwanden van de pantry’s zijn in samenwerking met de marketingafdeling van PepsiCo ontwikkeld. Dit zodat de merken die PepsiCo voert centraal in het gebouw een prominente uiting krijgen. De ontmoetingsgebieden op de diverse etages zijn na de verbouwing een plek geworden waar het personeel graag samenkomt voor een kop koffie en om te overleggen.

 

 

Profile Project heeft ons kantoor een frisse upgrade gegeven. Alle (internationale) collega’s zijn enorm blij met het eindresultaat. Wij hebben Profile Project als een professioneel bedrijf ervaren, met heldere communicatie en flexibiliteit.

Carin Volmer, Ilse van Hal & Ghislaine van Kuik

terug naar overzicht