Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Top Sector LSH Health~Holland / Den Haag

TOP SECTOR LIFE SCIENCES & HEALTH [Health~Holland] is verhuisd naar de derde etage van het “Head Quarter” gebouw in Den Haag. Profile Project heeft het ontwerp en de uitvoering binnen de gestelde termijn van twee maanden gerealiseerd.

 

Naast het station aan de Laan van Nieuw Oost-Indië heeft Health~Holland onlangs zijn intrek genomen in hun nieuwe kantoor. De reden voor de verhuizing was eenvoudig, het oude kantoor waar ze zaten was veel te klein geworden voor de snel groeiende organisatie. Hoog tijd voor een nieuw kantoor. Er was een uitdaging, vanwege het enorme ruimtegebrek op de oude locatie moest de nieuwe locatie in twee maanden ontworpen, verbouwd en opgeleverd worden. De opdrachtgever had de wens om vanuit de gesloten kleine kamers in hun oude locatie naar een open en licht kantoor te verhuizen.

 

Vanwege de werkzaamheden waarbij hoge concentratie vereist is wilde de medewerkers met een beperkt aantal collega’s in een kamer zitten. Om het jonge en sociale karakter van de medewerkers toch te faciliteren was de wens om openheid en licht in het kantoor als uitgangspunt te nemen.

 

Dankzij de loungebank en tafeltjes bij de maatwerk pantry is er binnen het kantoor een ideale plek gecreëerd om te socializen zonder andere medewerkers te storen.

Top Sector LSH Health-Holland

terug naar overzicht