Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Runnerz / Rijswijk

Vanuit Runnerz kwam de vraag om een volledige etage opnieuw in te delen en te moderniseren, wij hebben hier een ontwerp voor gemaakt waarin we zoveel mogelijk bestaande wanden zouden hergebruiken. Het verzoek was om de ruimte zo ruimtelijk en licht mogelijk te maken, dit hebben wij gecreëerd door optimaal gebruik te maken lichtinval van de grote glazen pui aan de voorzijde welke van vloer tot aan bouwkundig plafond loopt. We hebben alle glaswanden hergebruikt ook in het kader van circulair werken, ook hebben wij hierbij oud meubilair gepimpt om deze weer een tweede leven te geven, zoals een oude balie en het opnieuw stofferen van bestaande conferentiestoelen. Het resultaat een licht maar kleurrijk kantoor.

Wij zijn erg tevreden met de wijze waarop Profile Project de inrichting heeft begeleid. Gedurende het hele proces hebben we het project ervaren als een teamprestatie. Het eindresultaat is beter dan we hadden durven dromen

Peggy van der Wijck

terug naar overzicht