Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Haags Montessori Lyceum / Den Haag

De medewerkers van het Haags Montessori Lyceum hebben aan het begin van dit schooljaar hun intrek genomen in hun compleet vernieuwde werkomgeving. Naast een werkplek dient deze vleugel ook als ontmoetingsplek tussen de leerlingen en de medewerkers van het lyceum.

 

De verbouwing heeft in vijf weken gezorgd voor een complete metamorfose. De muffe donkere kantoortjes en gangen zijn veranderd in een lichte open ruimte die past bij de uitstraling van de school.

 

Het uitgangspunt was om openheid en licht te creëren. De uitdaging was om dit te realiseren in de vijf weken zomervakantie, binnen het gestelde budget.

 

Wij hebben binnen een paar weken een nieuw ontwerp gemaakt wat financieel haalbaar was, rekening houdend met de uitstraling van de school, het oude pand en de wens om zichtbaarder en beter bereikbaar te worden voor de leerlingen.

 

De kleuren en materialen die in de rest van de school gebruikt zijn komen op een frisse manier terug in de administratievleugel.

 

 

terug naar overzicht