Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Herontwerp entree /

Profile Project heeft de inrichting van de entree aan de Volmerlaan 5 ontworpen en gerealiseerd en hiermee een eigen identiteit gecreëerd voor het gebouw en de huurders.

 

De oorspronkelijke entree was sober en gedateerd en nodigde bezoekers en huurders niet uit om er te gaan zitten of er te verblijven.

De entree heeft nu een uitnodigende open, warme en moderne uitstraling. Het biedt zowel de bezoekers als huurders de mogelijkheid om er kort te werken, te overleggen en te ontmoeten.

 

Er zijn diverse groen tinten toegepast in de vorm van een groot karpet, grote moswanden, Olijfboom en planten.  Ook de Signing en verlichting is door Profile Project aangepast.

De opmaat gemaakte receptiebalie heeft een prominenten rol gekregen in de entreehal.

 

Gezien de positieve reacties vanuit huurders, bezoekers en pandeigenaar, concluderen we dat het ontwerp en uitvoering goed geslaagd zijn.

De eerste etages zijn inmiddels verhuurd en in gebruik genomen door nieuwe huurders.

terug naar overzicht