Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Nederlandse Brood-en Banketbakkers Ondernemers Vereniging / Gouda

Een nieuwe koers, een nieuwe kantooromgeving

 

Zoals veel andere organisaties heeft NBOV [De Nederlandse Brood- En Banketbakkers Ondernemers Vereniging] de ambitie om te groeien, voorop te lopen en de kwaliteit van dienstverlening aan de gelieerde ondernemers te verhogen. Om dit te bewerkstelligen is de organisatie twee jaar geleden begonnen met het uitzetten van een nieuwe koers.

 

Onderdeel daarvan was een nieuwe werkomgeving. De uitgangspunten voor de werkomgeving waren gelijk aan die van de nieuwe uitgestippelde koers; openheid, stoer, transparant en hedendaags. Dit alles moest een nieuwe manier van (samen)werken teweegbrengen binnen de organisatie. Om dit te realiseren heeft Profile Project in samenwerking met OfficeDNA de complete benedenetage van het NBOV-gebouw vernieuwd.

 

Door een aantal muren weg te halen zijn ruime werkplekken gemaakt, die vanwege de in hoogte verstelbare bureaus flexibel gebruikt kunnen worden. Ook is er een open en frisse café-achtige ruimte gecreëerd die dient als overlegplek, om te lunchen en te brainstormen.

 

De veranderingen in de werkomgeving hebben als resultaat dat medewerkers onderling veel meer communiceren en samenwerken.

 

De wens vanuit NBOV was om de uitstraling van de nieuwe werkomgeving ook aan te laten sluiten op de nieuwe huisstijl. De kleuren uit het nieuwe logo zijn gebruikt als uitgangspunt voor het ontwerp. Hierbij is goed gekeken, naar welke elementen behouden konden blijven en waar vernieuwing gewenst was,  om een echt NBOV kantoor te creëren.

terug naar overzicht