Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Klassiek ontmoet industrieel / Den Haag

De juiste mensen op de juiste plek... Dat is de missie van Itera, een detacheringsspecialist op het gebied van support- en beheerafdelingen. Dat geldt natuurlijk ook voor Itera zelf. De werkomgeving voldeed niet meer aan de wensen van Itera en was daarom toe aan een makeover. De wens was een meer open en gevarieerde werkomgeving waar men zich thuis voel met een industrieel en huiselijk karakter in een monumentaal pand. Een uitdaging die we graag zijn aangegaan. 

 

Bij de entree is een ontmoetingsgebied gecreëerd waar bezoekers en medewekers zich meteen welkom voelen. Zo staat er in deze ruimte een bar, stoere steigerhouten tafels en diverse overlegunits. De vergaderruimtes met monumentale karakteristieken zijn uitgerust met stoere vergadertafels, wandvisuals en bijpassende kleur op de wanden. Hierdoor ontstaat een unieke combinatie van een klassieke en industriële look. 

 

Prima samenwerking met Profile Project gehad. Medewerkers werken door en ruimen alles netjes op na gebruik. Projectmanager is te allen tijde bereikbaar, denkt mee en zoekt naar oplossingen. Strakke planning, maar ook ruimte voor verandering.

Isabella Arends

terug naar overzicht