Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Nétive / Rijswijk

Softwarebedrijf Nétive helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject van flexibele arbeid te digitaliseren en te automatiseren. Door de groei van het bedrijf voldeed de huidige bedrijfsruimte niet meer aan hun wensen, waardoor ze ervoor kozen om te verhuizen naar een grotere bedrijfsruimte. Zij waren op zoek naar een eigenzinnig kantoorinterieur wat zou aansluiten bij wie zij zijn en waar ze voor staan.

 

Profile Project heeft dit project van ontwerp tot realisatie uitgevoerd. De volledige bedrijfsruimte van 1245 m2 is opgedeeld in 3 vleugels en zijn allen voorzien van nieuwe wanden en vloeren.  Daarnaast hebben we diverse plafondplaten en verlichting vervangen.

 

De middelste vleugel heeft een verzamelplek in de kern gekregen met diverse soorten werkruimtes als stiltewerkplekken, flexplekken en 1 op 1 overlegplekken. Dit soort diversiteit in werkruimtes was een wens van de klant.

 

Bij de entree zijn er nieuwe glazen toegangsdeuren geplaatst om zo een open ontvangstruimte te creëren. Voor deze ruimte hebben wij een maatwerkbalie ontworpen waarbij duidelijk de identiteit van Nétive naar voren komt.

 

In de 3de  vleugel  is een flexibele ruimte gecreëerd waar het gehele team in past voor o.a. trainingen en vergaderingen, maar ook te gebruiken als lunch- en/ of ontspanningsruimte. Deze ruimte is voorzien van een maatwerk bar-ombouw expliciet voor Nétive ontworpen.  

 

Het resultaat is een efficiënt ingerichte bedrijfsruimte met groeimogelijkheden voor de toekomst, waarin de identiteit van Nétive duidelijk terug te vinden is.

 

 

De samenwerking met Profile Project was heel plezierig. Ze hebben onze wensen en eisen verwerkt in een passend plan waar we later zelf nog onze eigen inbreng in hebben kunnen verwerken. Al met al een partij welke wij zeker zullen aanbevelen bij anderen!

Esther Lelieveld

terug naar overzicht