Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Cliënten staan centraal in gezellige ontmoetingsplaats / Den Haag

Zorgspecialist Middin ondersteunt mensen met een beperking bij het leiden van hun eigen leven volgens eigen wensen en toekomstbeelden, in en met de samenleving. Voor de locatie Drentheplantsoen hebben wij “het trefpunt” gerenoveerd. Het trefpunt is een gezellige ontmoetingsplaats die aandoet als een grand café. Bewoners kunnen er eten maar de ruimte wordt ook gebruikt voor activiteiten zoals feesten en karaokeavonden.

 

Samen met de zorgmanager, de zorgmedewerkers, de afdeling vastgoed en de cliënten zelf hebben wij het ontwerp gemaakt. Door de cliënten te betrekken in het ontwerpproces is een uniek en kleurrijk ontwerp ontstaan.

 

Door uitbreiding van de keuken en recreatieve ruimte is er nu plek voor 50 cliënten, die daar de gehele dag kunnen verblijven en aan activiteiten kunnen deelnemen. Het is een sfeervolle en overzichtelijke zorglocatie geworden. De elektrische openhaard in de woonkamer is hier een goed voorbeeld van. Doordat de ruimte efficiënter is ingedeeld, kunnen meer cliënten gebruik maken van deze locatie, een belangrijke wens van de cliënt. Wij hebben deze opdracht met veel plezier uitgevoerd.

terug naar overzicht