Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

JAA TO / Schiphol-Rijk

JAA TO is een opleidingscentrum dat wereldwijd veiligheidstrainingen geeft aan luchtvaartpersoneel en overheidsfunctionarissen. Wij hebben het nieuwe hoofdkantoor van JAA TO ingericht in het bedrijfsverzamelgebouw “ Beech Office” in Schiphol-Rijk.

 

De uitdaging was om een modern trainingscentrum neer te zetten waar het thema “internationale luchtvaart” goed naar voren komt. De wensen van JAA TO waren vanaf het begin duidelijk. De gebogen vorm van het gebouw en het uitzicht over de landingsbanen van Schiphol, vormde het startpunt van het complete inrichtingsplan.

 

Het trainingscentrum is gevestigd op de begane grond en de eerste verdieping. Met de eisen en wensen van JAA TO zijn wij aan de slag gegaan. Zo is alle verlichting in het kantoor vervangen door LED verlichting met een lage verblindingsfactor. Tussen de trainingsruimten zijn break-out mogelijkheden geplaatst, waar tijdens de trainingen groepsopdrachten kunnen worden gemaakt en welke tevens fungeren als geluidsbuffer tussen de trainingsruimtes.

 

Om voor bezoekers de herkenbaarheid te verhogen heeft ieder verdieping een eigen kleur en thema gekregen. De kantine in de kelder heeft met uitzicht over het omliggende water een rustgevende groene kleur en een nieuw terras gekregen. Een plek waar cursisten kunnen ontspannen tussen de trainingen door.

 

terug naar overzicht