Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

The Bridge Offices / Den Haag

Onlangs hebben wij de algemene ruimtes in de oosttoren van “The Bridge” gerenoveerd en gerestyled.

Dit markante gebouw over de Utrechtsebaan in Den Haag heeft een aantal jaar geleden een nieuwe identiteit en eigenaar gekregen.

 

De vraag was om de uitstraling van het gebouw door te trekken naar de lifthallen en toiletten.

Bij de door ons uitgevoerde werkzaamheden is de nadruk gelegd op de Breeam score van het gebouw. BREEAM is het duurzaamheidskeurmerk voor gebouwen in Nederland.

 

Profile Project heeft dit project van ontwerp tot uitvoering gerealiseerd.  

In de lifthallen zijn nieuwe toegangspuien geplaatst, en de wand tegenover de lifthallen is voorzien een beton afwerking. In deze wand is LED verlichting en het etagenummer verwerkt.

 

De betonnen wand met diagonale lijnverlichting is ook in de toiletten gebruikt om deze ruimte meer cachet te geven. De toiletten zijn omgebouwd naar een waterbesparende variant.

De toiletten zijn verder voorzien van een nieuwe gietvloer, een vrijstaande wasbak met vrijstaande kraan en zwarte accessoires.

terug naar overzicht