Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Starsound Productions / Den Haag

Starsound Productions is onlangs verhuisd naar hun nieuwe kantoor aan de Maanweg.

Profile Project heeft het ontwerp mogen maken. Dit is een dynamisch proces gebleken waarin in goed overleg een passend plan is ontstaan. Uiteraard rekening houdend met het budget en planning richting de verhuisdatum.

De werkplekken zijn heerlijk ruim opgezet, er is veel licht en ruimte. De lunchruimte is een prettige en gastvrije ontmoetingsplek geworden.

Bij de entree is onder andere een moswand en een treinzit gecreëerd waar bezoekers kunnen ‘landen’ en de medewerkers ook kunnen overleggen en werken, multi functioneel dus!

Door de COVID19- maatregelen is de bezetting op het kantoor nog laag, maar we hopen dat alle medewerkers en bezoekers er snel heel veel plezier van gaan beleven!

terug naar overzicht