Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

KNCV-tuberculosefonds / Den Haag

KNCV-tuberculosefonds is een internationaal kennis- en expertisecentrum voor TBC-bestrijding, zij zetten zich wereldwijd in voor het terugdringen van tuberculose. Onlangs is hun kantoor verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Maanweg in Den Haag. Profile Project heeft het ontwerp mogen maken en een gedeelte van de aankleding verzorgt. Het meubilair is zoveel mogelijk hergebruikt.

 

Het ontwerp is gericht op de internationale werkzaamheden en missies van KNCV. Op de vloer in de lange gang is een wereldkaart effect gecreëerd door middel van overloop van tapijttegels in diverse felle kleuren. De centrale gang is dan ook de kern van de verdieping waaraan alle diverse werkruimtes grenzen. De vloer op de gang loopt geleidelijk over in een egale en rustige kleur bij de werkplekken om zo een balans tussen concentratie en ontspanning te vormen. De ruimtes zijn voorzien van glazen wanden om veel transparantie en openheid te creëren.

 

De lunchruimte is een vrolijke ontmoetingsruimte en heeft een opvallende gele kleur op de achterwand van de witte pantry gekregen. De gele achterwand refereert naar het gele gedeelte van de vloer op de gang en is door de glaswand heen te zien.

 

Een aantal vergaderruimtes en gezamenlijke ruimtes zijn voorzien van wand Visuals met afbeeldingen uit het eigen fotoarchief van KNCV.

 

Een mooi resultaat waarmee het Tuberculosefonds hun internationale werk benadrukt!

 

terug naar overzicht