Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Partner in Compliance / Amstelveen

Omdat de huidige locatie te klein werd verhuisde Partner in Compliance naar een nieuwe ruimte in Amstelveen. Het betrof een recent gerenoveerde etage, met een al bestaand inbouwpakket. Partner in Compliance nam het totale inbouwpakket over, met aan ons de vraag een indeling te creëren, waarbij gebruik werd gemaakt van het huidige inbouwpakket.

Diverse ruimtes zijn door ons aangepast om aan de gewenste behoefte te voldoen, onder andere door het verplaatsen van wanden en het beplakken van profielen. Daarnaast hebben wij wanden bekleed met folie, afbeeldingen en akoestische doeken. Door het aanbrengen van nieuwe vloerbedekking op deze etage is er meer kleur gecreëerd.

Het meubilair is door ons geleverd, met uitzondering van het meubilair in de ontspanningsruimte(groene ruimte). Verder hebben we de bestaande pantry aangepast en sfeerverlichting aangebracht.

terug naar overzicht