Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Remeha / Delft

Voor Remeha hebben we het complete ontwerp, verbouwing en inrichting gerealiseerd voor hun nieuwe huisvesting op de 3e en 4e etage van het pand op de Kleveringweg 20 te Delft.

 

De nieuwe huisvesting is verdeeld over 2 identieke verdiepingen van elk ongeveer 475 m2.

 

Bij de nieuwe huisvesting was het essentieel om de huisstijl (kleur) van Remeha terug te laten komen in het ontwerp. Om een warme sfeer te creëren hebben we dit aangevuld met veel groen en gebruik gemaakt van neutrale tinten en hout.

 

De opzet van de werkplekken is ruim met een afwisseling van open werkplekken, afzonderlijke kantoren en voldoende plekken voor zowel formeel als infomeel overleg. Als overlegplekken creëerde wij afzonderlijke zitjes, een ruimte met lounge chairs en een bank met een overleg cubical om helemaal afgezonderd en in alle stilte te kunnen overleggen of bellen.

 

Bij dit project hebben we ook het meubilair mogen leveren (bureaus, kasten, stoelen, vergadermeubilair etc.) en al het maatwerk, zoals de keukens, houten wandafwerkingen, printermeubels en garderobes. Alle bureaus zijn elektrisch in hoogte verstelbaar zodat er ook staand gewerkt kan worden.

terug naar overzicht