Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures open staan: 

 • Projectmanager

 • Medewerker Binnendienst

Nieuwsgierig geworden? Scroll verder voor de functieprofielen

 

Profile Project Algemeen

Profile Project is gespecialiseerd in kantoor- en projectinrichting. Wij begeleiden opdrachtgevers bij het maken van locatiekeuzes, het opstellen van programma’s van eisen en werkplekonderzoek (Consultancy) en wij brengen advies uit met betrekking tot de project- en kantoorinrichting.

We ontzorgen relaties volledig bij (her)huisvesting in de breedste zin van het woord. Profile Project adviseert, ontwerpt en geeft leiding aan de uitvoering.

Profile Project is onder meer werkzaam in de volgende branches: zakelijke dienstverlening, welzijnsorganisaties, gemeenten en scholen.

Profile Project onderscheidt zich van andere organisaties door de volgende Unique Selling Points:

 • Betrouwbaarheid
 • Creativiteit
 • Juiste prijs/kwaliteitsverhouding
 • Inventiviteit
 • Deskundigheid

Wat is onze cultuur?

Profile Project is een platte organisatie met korte communicatielijnen. Intern gaan wij informeel met elkaar om. Respect en samenwerking voeren de boventoon. Profile Project wil betrouwbaarheid en professionaliteit naar buiten uitstralen. Eén van onze sterke punten is snelheid en het halen van deadlines. Van iedereen wordt hierin zijn bijdrage en betrokkenheid verwacht.

  

Projectmanager

Profile Project blinkt uit in het maken van werk-en ontmoetingsplekken. We maken kantoor- en projectinrichtingen, werken voor overheden, scholen en welzijnsinstellingen. We begeleiden opdrachtgevers bij het maken van locatiekeuzes, het opstellen van programma's van eisen en het doen van werkplekonderzoek. We geven een totaaladvies, maken een prachtig ontwerp en zorgen voor een vlekkeloze turn-key oplevering.

Op zeer korte termijn verwelkomen wij graag een nieuwe en ervaren projectmanager

De fulltime functie is zeer afwisselend. Je voert gesprekken met (nieuwe) opdrachtgevers, brengt samen met onze ontwerpers in kaart wat de wensen en mogelijkheden zijn en geeft deskundig advies. Je hebt kennis van nieuwe werkplekconcepten en hebt daarnaast zowel een bouwkundig/technisch inzicht als een sterk commercieel gevoel.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van calculaties en het maken van offertes. Projecten breng je vervolgens altijd tot een goed eind. Je maakt een gedetailleerde planning van het werk, hebt oog voor details, stuurt onderaannemers en leveranciers aan en zorgt voor de inkoop van materiaal en bewaking van het budget. Communicatief sterk begeleid je alle partijen die betrokken zijn bij het werk en je houdt tijdens de uitvoering meetings om de voortgang te bewaken en bij te sturen. Je bent dus ook veel op locatie.

Je bent een actiegericht mens en neemt volop initiatief. Besluitvaardig als je bent durf je knopen door te hakken en voor elk probleem vind je wel een oplossing. Je kunt goed zakelijk denken en hebt ondernemerschap. Naast dat je cijfermatig inzicht goed is ontwikkeld ben je klantgericht en uitermate op je gemak in de omgang met diverse partijen.

Kortom: je moet wel wat in huis hebben om onze opdrachtgevers het allerbeste te kunnen geven. Daar staat tegenover dat je komt werken in een leuk team, zelf uiteraard ook een toffe en ergonomische werkplek krijgt, plus een fijn salaris, een auto van de zaak en goede pensioenregeling.

We verwelkomen je graag als je minstens vier jaar relevante werkervaring hebt en minimaal beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectie.
Je cv en motivatie ontvangen we graag per email. Het emailadres hiervoor is trudy@profileproject.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Annemieke Besseling: 06-20539222

 

Medewerker binnendienst

Wat ga je doen?

Als medewerker binnendienst ondersteun je onze projectmanagers. Zo ben je een belangrijke hulp bij de inkoop van materialen en diensten en doe je er alles aan om te zorgen dat alles op tijd wordt geleverd. Ook maak je zelfstandig prijsopgaven. Je bent een stabiele en vrolijke persoonlijkheid, haalt het genoegen uit de samenwerking binnen het team en vindt het leuk om klanten zo optimaal mogelijk te bedienen en contact met hen te onderhouden.

Als medewerker binnendienst werk je op ons kantoor in Rijswijk. 

 Wat verwachten wij van jou?

 • Je kunt zelfstandig werken en kunt gemakkelijk schakelen tusssen je verschillende taken
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding 
 • Je hebt minimaal 2 tot 5 jaar werkervaring in onze branche of een vergelijkbare branche
 • Je bent in het bezit van goede schriftelijke- en mondelinge vaardigheden
 • Je bent goed met cijfers en zeer handig in het werken met word en Excell
 • Je bent iemand die elke dag volop aan de slag wil
 • Je werkt netjes en accuraat en vindt het juist leuk om met details bezig te zijn
 • Je bent klantvriendelijk en vindt bellen niet eng

Wat bieden wij jou?

 • Je gaat deel uit te maken van een enthousiast en gedreven team
 • Je verdient een marktconform salaris, afhankelijk van o.a. ervaring
 • Elk jaar 8% vakantiegeld
 • Een goede pensioenregeling
 • En: uiteraard een hele toffe, fijne en ergonomische werkplek

 

Contact informatie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en is deze functie op jouw lijf geschreven, reageer dan snel! Stuur je motivatie per mail naar trudy@profileproject.nl, wij zorgen er dan voor dat je direct kunt solliciteren.