Team

Home Team

Wat wij doen

Wij ontzorgen jullie (her)huisvesting of renovatie

Profile Project staat voor perfecte werk- en ontmoetingsplekken. We maken het ontwerp en ons projectmanagement is de garantie dat de nieuwe werkomgeving binnen budget en op de afgesproken dag turn key klaar is.

Met meer dan dertig jaar ervaring in projectinrichting hebben we de expertise om elk kantoor of gebouw gezond, efficiënt en effectief te maken. We zijn zeer deskundig in oplossingen voor klimaat, licht en akoestiek en maken kantoorruimten gezond, smart en slim. We doen precies wat nodig is om te zorgen dat de inrichting past bij de bedrijfsprocessen en de functies en activiteiten die er zijn.

Kantoorinrichting die echt past bij de ambities

Projectinrichting gaat verder dan een goede functionaliteit. Sfeer en beleving zorgen voor de toegevoegde waarde, als weerspiegeling van de organisatie en cultuur. We maken een ontwerp dat tot in de details aan de wensen en eisen voldoet en past bij het imago. Het nieuwe ‘huis’ zorgt voor verbondenheid, met ruimte voor ontmoeting, inspiratie en interactie. We willen het beste uit het pand en de mensen naar boven halen en creëren werkplekken die echt werken.

Turnkey oplevering met minimale belasting

Profile Project werkt aan de meest uiteenlopende opdrachten. Het kan gaan om een nieuw ontwerp voor een ontvangsthal, maar ook om een complete bedrijfsverhuizing of een nieuwe identiteit voor een leegstaand kantoorgebouw. 

De nieuwe huisvesting leveren we volledig gebruiksklaar op, uiteraard binnen de afgesproken planning en volgens heldere prijsafspraken. 

Projectinrichting vraagt verstand van zaken, een deskundig advies, een creatief en functioneel ontwerp en een heldere regie die zorgt dat alles in de juiste volgorde op de juiste plek komt. Profile Project bundelt al die expertise samen onder een dak voor de perfecte all-in projectinrichting.

Virtual Reality

Al jarenlang is virtual reality voor ons de manier om iedereen op de ontwerpreis mee te nemen. Het grote voordeel van VR is dat je levensecht door het nieuwe kantoor kunt wandelen.

In het ontwerpproces zetten we VR in om het ontwerp te laten leven en verschillende indelingsvarianten te laten ervaren, het vergemakkelijkt het maken van keuzes. In een later stadium kunnen medewerkers met VR al voor de oplevering ter plekke zien hoe de nieuwe werkomgeving eruit gaan zien. De ervaring is dat iedereen na zo’n geweldige ‘’betonborrel’’ er eigenlijk meteen al de intrek zou willen nemen.

Kernteam

Binnen Profile Project werken we met een vast kernteam. Elke projectinrichting krijgt een vaste contactpersoon als eerste en vertrouwde aanspreekpunt.

Intern zorgen we voor goede overdracht en back up. Extern lijnen we een extra team op en kunnen we putten uit een netwerk onderaannemers, noodzakelijke experts en kwalitatieve leveranciers. Zo kunnen we snel schakelen en zorgen we dat het gehele traject van A tot Z soepel verloopt.

Marc de Vries

Creative Director

Trudy van Leeuwen

Officemanager

Brian Kuper

Projectmanager

Jasper Blüm

Change Consultant

Gerard Schadenberg

Projectmanager

Anika Dijkman

Projectmanager

Jeroen van Zeijl

Interieur Adviseur

Erik Geerts

Ontwerper

Mahnaz Jahangiri

Ontwerper

Keren Barreto

Ontwerper

Daniël Hesselman

Researcher

Mhamed Hajji en Brandon McKay

Onze aanpakkers

Jawad Sarradj

Onze aanpakkers

Wil je ook mooie projecten realiseren en bij ons komen werken: 

check onze vacatures

 

 

 

Testfit

Bij een testfit beoordelen we of de beoogde locatie wel geschikt is voor het opgestelde Programma van Eisen (PvE). Is er voldoende ruimte? Wat voor indelingen zijn mogelijk? Zijn technische aanpassingen noodzakelijk? We hebben ook een groot netwerk om mee te zoeken naar een geschikte nieuwe locatie

Kostenramingen

We maken kostenramingen voor de gebouw gebonden en de niet gebouw gebonden zaken, zoals meubilair en verlichting.

Gebouw gebonden kosten zijn de kosten die nodig zijn voor de inrichting van het pand. Zoals de vloerafwerking, wanden en deuren, entreepuien, schilder en sauswerk, pantry’s, aanpassingen aan brandmeldinstallatie (Bmi), E-installaties en data-installaties en W-installaties.

Een goed onderbouwde en heldere kostenraming van de gebouw gebonden kosten bij projectinrichting, is in het voortraject vaak van groot belang in onderhandelingen met de verhuurder. Wanneer de hoogte van de benodigde investeringen helder zijn, zijn ook duidelijke budgetten op te stellen.