Inspiratie voor kantoorinrichting

Home Inspiratie voor kantoorinrichting

Een kantoorinrichting is minstens zo uitdagend als die van je huis. Kleuren veranderen met de tijd, net zoals keuze voor materialen.

Industrieel

Een voorkeur leeft voor een inrichting die meer industrieel is.

Een industriële kantoorinrichting is vaak zonder plafondplaten, buizen voor bijvoorbeeld klimaat blijven gewoon in het zicht. Maar dan strak in een kleur gespoten. Die keuze vraagt wel om een goede akoestische oplossing om het afketsende geluid prettig te dempen.

Inspiratie

Profile Project geeft graag inspiratie voor de inrichting van je kantoor of pand. We doen dat met onze interieurarchitecten.

Uiteraard, ook wij zijn trendgevoelig. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat je kantoor of pand echt een stijl krijgt die bij jullie past.

Identiteit

De kantoorinrichting mag ook zeker de identiteit en cultuur van je organisatie laten zien. Dat zorgt voor verbondenheid tussen medewerkers en levert erkenning op met het bezoek van klanten en gasten. De inrichting weerspiegelt de ziel en laat zien waar jullie voor staan.

Voor medewerkers is die koppeling van belang.  Een gesloten inrichting botst met een organisatie die zich open en creatief wil opstellen. Brainstormruimten passen juist weer niet bij een team dat dagelijks resultaatgericht en zakelijk op targets wil werken.

Wij maken geen projectinrichting in een one-size fits all. We maken maatwerk dat echt bij jullie past.

 

Moodboard Industrieel Moodboard Kleurrijk Fris Moodboard Urban Jungle Moodboard Zakelijk Moodboard Huiselijk