Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk
 • 1.inventarisatie

  De eerste stap is het invetariseren van uw wensen en eisen. Hiervoor doen we onderzoek door middel van onder andere interviews en een workflowanalyse. In deze fase komen ook de planning en de financiƫle kaders aan bod, evenals kaders op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit.

 • 2.ontwerpfase

  Naast de eisen en wensen uit de eerste fase, speelt bij het ontwerp ook de gewenste uitstraling een rol. Aan de hand van een eerste schetsfase betrekt onze interieurarchitect u bij het ontwerpproces. We werken stapsgewijs toe naar het gedetailleerde definitieve ontwerp. Hieronder vallen bijvoorbeeld werkplekconcepten, raam- en wanddecoratie, verlichting, de keuze voor meubilair en stoffering en het ontwerp van specifieke meubels zoals een balie, toegangscontrolesystemen en de inrichting van bijzondere ruimtes zoals een callcenter, vergaderruimte of koffiecorner.

 • 3.uitwerking

  Het definitieve ontwerp werken we uit tot een plan van aanpak met afspraken op het gebied van de planning, uitvoering en investering. Aan dit plan verbinden we garanties wat betreft de realisatie, kwaliteit en investering. Bij akkoord gaan we over tot de uitvoering.

 • 4.oplevering

  Wij kunnen de oplevering turnkey voor u verzorgen. We garanderen dat u op de afgesproken datum uw nieuwe ruimte in gebruikt kunt nemen.

 • 5.after sales

  Mochten er toch nog vragen zijn, dan staat onze nazorg voor u klaar. Voor de afgesproken kwaliteit is onze garantie van toepassing.

 • 6.uitvoering

  Onze projectmanager neemt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het gehele project. Hieronder valt ook het regelen van eventuele vergunningen, de verhuizing de technische installaties en ICT-technologie. Alles is gericht op een probleemloze inbedrijfsstelling op de nieuwe locatie, met overlast tot een minimum beperkt.