Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk
 • 1.inventarisatie

  De eerste stap is het inventariseren van alle wensen en eisen. We doen onderzoek met workflowanalyses, houden interviews met medewerkers en voelen het dna van de organisatie. Uiteraard kijken we ook naar de planning en haalbaarheid en zetten we in op duurzaamheid en kwaliteit.

 • 2.ontwerpfase

  Naast de eisen en wensen uit de eerste fase, speelt bij het ontwerp ook de gewenste uitstraling een rol. Onze interieurarchitect gaat aan de slag voor eerste conceptuele schetsontwerpen. Die spreken we samen door. Vervolgens werken we stapsgewijs toe naar het gedetailleerde en definitieve ontwerp. Het ontwerp voor de werk- en ontmoetingsplekken completeren we met een goed lichtplan, prima akoestiek en al het andere om een gezonde en inspirerende omgeving te maken. We denken mee: van ook meubilair voor de thuiswerkplek tot speciale en unieke maatwerkmeubels en van groen en raam- en wanddecoratie tot toegangscontrolesystemen.

 • 3.uitwerking

  Het definitieve ontwerp werken we uit tot een plan van aanpak met afspraken op het gebied van de planning, uitvoering en investering. Aan dit plan verbinden we garanties wat betreft de realisatie, kwaliteit en investering. Bij akkoord gaan we over tot de uitvoering.

 • 4.oplevering

  Een mooi moment: de dag van oplevering. We garanderen dat u op de afgesproken datum uw nieuwe ruimte in gebruikt kunt nemen.

 • 5.in gebruik

  We staan voor kwaliteit en willen dat de nieuwe werk- en ontmoetingsplekken blijvend goed zijn. Voor elke vraag vinden wij een oplossing, altijd.

 • 6.uitvoering

  Onze projectmanager neemt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het gehele project. Hieronder valt ook het regelen van eventuele vergunningen, de verhuizing de technische installaties en ICT-technologie. Alles is gericht op een probleemloze inbedrijfsstelling op de nieuwe locatie, met overlast tot een minimum beperkt.