Beurtvaartadres

Portfolio Beurtvaartadres

  • 450m²
  • 4 maanden
  • 16 werkplekken

Beurtvaartadres hebben we geholpen we bij het zoeken en selecteren van hun nieuwe kantoorlocatie.

Na het maken van het ontwerp, hebben we in korte tijd de hele kantoorinrichting gerealiseerd. Inclusief het maken van nieuwe plafonds, toiletruimten, muren, visuals en maatwerkmeubels.

Het kantoor is vooral een verbindingsknooppunt voor de medewerkers. Als idee voor de look & feel kwam dat van een gezellige koffiebar waar we allemaal graag binnenstappen. In de uitwerking van het ontwerp werden bijpassende elementen opgenomen: stenen wandbekleding, een comfortabele zithoek, een grote gemeenschappelijke tafel en een tafelvoetbalspel als verpozing.

De vergaderruimtes hebben een meer zakelijke en functionele sfeer. Tussen twee kamers is een beweegbare paneelwand, door die opzij te schuiven ontstaat er een grote ruimte.

Een van de vergaderkamers fungeert ook als projectruimte. Onder de op maat gemaakte tafel zitten beeldschermen die met een druk op de knop verschijnen, zodat de tafel ook kan fungeren als een bureauwerkplek.

Ander extra element is de switchfolie die op de glaswand van een vergaderkamer is aangebracht. Het glas verandert met een simpele druk op de knop in een tel van doorzichtig naar ondoorzichtig. Toch fijn  als er behoefte is om even met meer privacy te kunnen overleggen.

 

Maria Montessorie 001 Paul Starink Min

 

 

Maria Montessorie 005 Paul Starink Min

 

 

Maria Montessorie 074 Paul Starink Min

 

 

Maria Montessorie 062 Paul Starink Min

 

 

Maria Montessorie 016 Paul Starink Min
Maria Montessorie 004 Paul Starink Min

 

 

Maria Montessorie 009 Paul Starink Min

 

 

Maria Montessorie 065 Paul Starink Min

 

 

Maria Montessorie 010 Paul Starink Min

 

 

Maria Montessorie 071 Paul Starink Min