FDP Engineering

Portfolio FDP Engineering

  • 2500m²
  • 6 maanden
  • 127 werkplekken

FDP Engineering is een dochteronderneming van een van de grootste EPC-contractors ter wereld. Voor FDP Engineering hebben wij de complete huisvesting gerealiseerd in het WTC Den Haag verdeeld over de 13e, 14e en 20e verdieping.

Het uitgangspunt voor het ontwerp was het creëren van een werkomgeving die past bij de visie van FDP; het realiseren van een betere en duurzame toekomst voor iedereen. Daarom is er gekozen voor natuurlijke materialen en kleuren en zijn de bestaande wanden zoveel mogelijk hergebruikt. De groene tinten in de werkomgeving zijn rustgevend en werken stress verlagend. Daarnaast bevorderen groene tinten het creatief denken en zijn ze ideaal ter ondersteuning van doelbewust precisiewerk.

De 20e verdieping is ingericht als een vergadercentrum met een uitnodigende bar en lounge. De ruimte heeft een huiselijke en prettige sfeer zodat bezoekers en medewerkers zich meteen thuis voelen. De natuurlijke materialen en kleuren benadrukken het duurzame karakter van FDP Engineering. De comfortabele banken, stoelen en de schommel reflecteren juist het innovatieve en mensgerichte karakter van FDP Engineering.

WTC 025 Paul Starink
WTC 081 Paul Starink

 

 

WTC 051 Paul Starink
WTC 063 Paul Starink

 

 

WTC 065 Paul Starink

 

 

WTC 074 Paul Starink

 

 

WTC 077 Paul Starink
WTC 046 Paul Starink