Restaurant Company Europe

Portfolio Restaurant Company Europe

  • 720m²
  • 5 maanden
  • 72 werkplekken

Voor Restaurant Company Europe, moederbedrijf van onder anderen de restaurants Loetje, hebben we de begane grond en de tweede verdieping van het hoofdkantoor in Amstelveen mogen ontwerpen en realiseren.

De opdracht bestond uit het ontwerpen en opnieuw indelen van onder anderen de kantoor- en vergaderruimtes, pantry’s en gezamenlijke kantine inclusief keuken. Hierbij was met name de verhuizing van de kantine voor ca. 60 personen van de begane grond naar de tweede verdieping een belangrijke ingreep. Dit project is in korte tijd gerealiseerd, inclusief wanden, vloeren, visuals en maatwerk meubilair. 

De ruime en comfortabele kantoor- en vergaderruimtes hebben een strakke en prettige uitstraling door het gebruik van glazen wanden en veel groen.

De plekken die zorgen voor de verbinding in het gebouw, zoals de pantry en de kantine, zijn voorzien van een warme, gezellige sfeer door bijpassende elementen als houten wandbekleding en groene tegeltjes. 

Er is gekozen om de keuken van de kantine en de pantry van de kantoorvloer in open verbinding met elkaar te zetten. Dit zorgt voor een prettige en handige doorloop die wordt versterkt door ook de look and feel van beide functies met elkaar te integreren in 1 groot hoekmeubel dat in elkaar overloopt. 

Doordat Profile Project voor dit project ook het vast meubilair heeft ontworpen is het gelukt om alle elementen in het ontwerp goed op elkaar af te stemmen. Zo zijn de tafels, afruimmeubel, koffiebar en saladebar op maat gemaakt en zorgen ze samen voor een fijne maar ook functionele ervaring in de kantine.

 

Loetje 032 Paul Starink

 

 

Loetje 034 Paul Starink

 

 

Loetje 041 Paul Starink

 

 

Loetje 049 Paul Starink

 

 

Loetje 051 Paul Starink

 

 

Loetje 065 Paul Starink

 

 

Loetje 055 Paul Starink

 

 

Loetje 060 Paul Starink

 

 

Loetje 070 Paul Starink
Loetje 074 Paul Starink (1)